Levering

Levering:
Vi bestræber os på at afsende dine varer 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din betaling, med mindre andet er nævnt ved produktet. Hvis leveringstiden er længere vil du modtage en mail. I forbindelse med udsalg vil der være ekstra leveringstid

Forsendelsesomkostning i Danmark:
Levering: som brev (ingen erstatningspligt ved bortkomst af pakke) på eget ansvar 25 kr
Levering som pakke - vi sener t & C nummer og der er erstatning 50 kr

Levering til udlandet:
Alle leverancer til lande uden for EU er momsfrie.
Alle leverancer til lande indenfor EU er incl. Moms.
Portoen ved forsendelse til udlandet betaler du selv. Porto er til lande indenfor EU 169 kr, udenfor EU 225 kr, Levering som brev 80 kr (10,50 euro)
Brevforsendelse til udlandet: Hvis du har tilvalgt forsendelse som brev til udlandet, er det PÅ EGET ANSVAR, og vi dækker ikke tab af brev. Du har da accepteret og godkendt disse vilkår ved tilvalg af brevporto.

Leveringsomkostninger til udlandet bliver automatisk lagt til varernes pris.
Alle pakker sendes via Post Danmarks Carry On service. Der er track & trace service på alle pakker.
Leveringstid: 4-7 hverdage
Hvis du ønsker sendt pr almindelig brev er det på eget ansvar.
Ved returnering af varer fra et ikke eu-land til os, skal ALTID sendes som gave eller med faktura påsat udvendigt på pakken.( da der kan blive opkrævet et fortoldningsgebyr på Kr. 75)

Forsendelsen går tabt:
Skulle forsendelsen gå tabt i postdanmarks system og pakken er sendt med et pakkenummer - dvs pakken kan ikke findes i deres track & trace system: Her er afventer vi en erstatning fra postdanmark og herefter udbetales pengene til kunden.
Hvis du beder os skrive på pakken at den må ligges et sted ved dit hjem "eks: må ligges i carporten". Her er det ligeledes på eget ansvar. Forsvinder pakken i et sådant tilfælde vil det være en erstatningssag mellem dig og postdanmark".