top of page

Handels- og leveringsbetingelser

Levering
Der vil blive sendt varer ca. 5 gange om ugen, eller ca. indenfor 1-2 hverdage. Alle ordre sendes med Dao.

 Det vil også være muligt at afhente på adressen i Egå, hvorfor du kan kontakte mig på mail eller sms. Det samme gælder hvis du har bestemte ønsker i forhold til valg af pakkeshop. Kontakt mig da hurtigst muligt ved at sende en mail til: 

Kontakt info@soegaarddesign.dk eller sms: 28405471

Hvis du nægter at modtage dine varer ved levering, så forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter i forbindelse med returneringen. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder dit køb. 

Reklamationsret
Alle købte varer på Søegaard Design vil selvfølgelig være omfattet af Dansk købslovgivning, som giver 2 års reklamationsret. Det vil sige, at reklamationsretten ikke gælder for varer som er ødelagt på grund af slidtage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation eller fejl og manglende varemodtagelse kontakt os da hurtigst muligt. 

Mail: info@soegaarddesign.dk

Telefon: 28405471

Varen kan sendes til: 

Søegaard Design – Under Rønnene 59 – 8250 Egå

Kundeservice

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, så vil vi heller ikke gå på kompromis med vores kundeservice. Vi vil gøres vores bedste for at du får en god oplevelse hos Søegaard Design. Du vil altid kunne sende os en email eller sms.

Sådan bestiller du på Søegaard Design

1. Kig på webshoppen og find de varer du gerne vil købe. Derefter skal du "tilføje dem til kurven". Herefter kan du se dine varer i indkøbskurven via knappen i højre hjørne.

2. Gemmemse din ordre og se, om du har fået de produkter i kurven som du ønsker. Efter du har tjekket om ordren er korrekt, skal du acceptere vores handelsbetingelser. Så kan du gå videre til "gå til bestilling". 

3. Her skal du indtaste dine personlige oplysninger og gå videre til "forsæt til forsendelsesmetode". 

4. Her skal du vælge hvilken forsendelsesmuligheder du ønsker at benytte. Nu skal du forsætte til "forsæt til betalingsmetode". 

5. Indtast dine betalingsoplysninger og tryk "gennemfør ordren". 

Fortrydelsesret og ombytning

Fortryder du dit køb hos Søegaard Design, bedes du returnere varen i samme stand som du fik den leveret i. Det vil sige, at varen skal have samme originale stand / emballage som da du modtog varen. Vi forbeholder os retten til, at afvise en vare hvis varens emballagen er ødelagt og vi ikke kan sælge den igen. Du bedes sende fakturaen med, samt en forklaring på hvad der er galt med produktet, så vi kan ombytte varen eller sende en tilsvarende vare til dig. Vi vil selvfølgelig betale fragten for returneringen.

Du skal være opmærksom på, at du har en fortrydelsesret på 14 dage, når du modtager din varer. Fortrydelsesfristen er overholdt hvis varen er sendt retur inden 14 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter og modtage din vare ved levering, så forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter vi måtte have i forbindelse med returingen.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for oplysninger på dig, når du handler hos Soegaarddesign.dk. De oplysninger vi har brug for er:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefon nummer

  • E-mail adresse

Vi vil registrerer dine personlige oplysninger, som er nødvendige for, at du kan få din bestilling.

Personoplysningerne registreres ved shopify i 5 år, hvorefter de automatisk vil blive slettet. Derudover samarbejder vi med en række virksomheder som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler kun oplysninger og informationer på vegne af Aviam.dk og må ikke bruge disse oplysninger til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU-lande eller i lande, der kan give den nødvendige sikkerhed for dine personoplysninger.

Den data ansvarlige på www.soegaarddesign.dk er Carsten Larsen

Du har selvfølgelig altid ret til, at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du føler vores oplysninger om dig ikke er retvisende, har du mulighed for, at få dem tilrettet. I nogle tilfælde forpligter vi os til, at slette din personoplysninger, hvis du beder os om det. Det kan være i de tilfælde hvor dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål de skulle være benyttet til. Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du mener dine personoplysninger er blevet behandlet i strid mod lovgivningen. Du kan kontakte os på; info@soegaarddesign.dk

 

Betalingsmuligheder

Det vil være muligt og betale med følgende

VISA

Alle priserne du ser på Søegaard Design er i danske kroner inkl moms. Hvis man bestiller fra et ikke EU-Land skal man være opmærksom på, at det er på eget ansvar i forhold til lokal told og afgifter.

bottom of page