Reklamationsret

Returnering:
Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, kan du returnere dem så vi har dem inden 14 dage. Varen skal være ubrugt og returneres i væsentlig samme stand som levering og være omhyggelige indpakket som ved leveringen, indeholde de mærkater som tøjet havde på ved modtagelsen.
Vær opmærksom på at returneringen af varer sker for egen regning. Du har ret til at få pengene retur indenfor 14 dage. Returnering efter 14 dage godtages ikke som en returvarer, og du må selv betale for at få sendt din varer retur til dig igen.
Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil det blive modregnet et retur beløb.
Pengene for returvarer overføres så hurtigt som det er os muligt efter vi har modtaget varerne og/ eller kontooplysninger. Dog skal du forvente der kan gå optil 14 dage. Pengene tilbageføres på samme kort som er brugt ved bestilling og køb af varerne. Pga vores krediteringssystem går der optil 5 hverdage fra vi krediterer beløbet til at pengene er at se på din konto.

Ved returnering til Søegaard Design fra et land uden for EU: Her skal pakken mærkes "gave" for at undgå fortoldningsgebyr. Varer som er blevet fortoldet til udgift for Søegaard Design vil ikke blive modtaget.
Ved bankoverførsel til udenlandsk konto er der et bankgebyr på 30 kr som kunden betaler.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Søegaard Design
Skæring Skolevej 146
8250 Egå
E-mail: info@soegaarddesign.dk


Ombytning af varer:
her laver du blot en ny bestilling på den varer som du ønsker og vi sender hurtigst muligt. Den returnerede varer refunderes hurtigst muligt efter modtagelsen.

Almen info
Jeg tager forbehold for billede gengivelsen på webshoppen: alle produkter er gengivet så godt som muligt, og lever produktet ikke op til din forventning har du selvfølgelig ret til returnering - jævnfør regler for returnering af varer.
Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer. Hvis der evt. er en udsolgt varer sender vi de øvrige varer på ordren hvis andet ikke er noteret under bemærkninger.